Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمه کردن کارمندان یا کارگران، یک الزام قانونی است که باید از طرف کارفرما رعایت شود. بر اساس قانون کار، هر کارمند یا کارگر باید ماهانه معادل ۳۰ درصد حقوقش را به عنوان حق بیمه پرداخت کند که ۲۳ درصد آن به عهده کارفرما و ۷ درصد آن سهم کارگر است. بر اساس قانون، کارفرمایان باید حق بیمه کارمندان یا کارگران زیر نظر خود را به صورت ماهانه پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل هم آنها ۷ درصد سهم کارگر را هر ماه از حقوق ناخالص کارکنانشان کسر می‌کنند.

با این حال دیده شده است که نحوه پرداخت بیمه توسط  کارفرما در برخی موارد مشکلاتی را برای فرد بیمه شده ایجاد می‌کند که از آن میان می توان به تاخیر در واریز حق بیمه کارگر و کارمند یک کارگاه از سوی کارفرما اشاره کرد. در بعضی موارد هم دیده شده است که کارفرما برای مدتی طولانی (گاهی حتی تا چند ماه) حق بیمه کارگر یا کارمند را پرداخت نمی‌کند و این وقفه در پرداخت حق بیمه موجب بروز مشکلاتی از جمله عدم امکان تمدید و استفاده از دفترچه بیمه خدمات درمانی، دریافت مستمری از کار افتادگی، دریافت مقرری استراحت زایمان ، دریافت کمک هزینه ازدواج ، دریافت مقرری ایام استراحت پزشکی ، مقرری بیمه بیکاری و ... شود و در صورتیکه بعد از چند سال بخواهید حق بیمه اجباری تان را پرداخت کنید باید زمان زیادی را صرف گرفتن رای از اداره کار کنید. در مشاغل سخت و زیان آور هم وقفه در پرداخت حق بیمه، یکپارچگی طول دوره را از بین می برد و به جای 20 سال باید با 25 سال سابقه بازنشست شوید.

بنابراین توصیه می کنیم که اگر به صورت ماهانه سوابق بیمه خود را چک نمی‌کنید، هر چند ماه یک بار سوابق بیمه‌تان را استعلام کنید تا مطمئن شوید که سوابق بیمه شما به صورت کامل و تا آخرین دوره توسط کارفرما پرداخت شده است. به همین منظور سازمان تامین اجتماعی سامانه‌ای را فراهم کرده است که در آن بیمه شدگان می‌توانند در هر لحظه آخرین وضعیت سوابق بیمه‌ای خود را مشاهده کنند. در این سامانه هر فرد بیمه شده می‌تواند به راحتی از سوابق بیمه ای خود از زمان اولین واریزی تا کنون مطلع شود.

نحوه استعلام سوابق بیمه تامین اجتماعی

پیش از این برای استعلام سوابق بیمه تامین اجتماعی باید حتما کد بیمه خود را وارد می‌کردید که معمولا بیشتر افراد از نحوه دسترسی به آن اطلاع نداشتند و در بررسی سوابق بیمه خود به مشکل بر می‌خوردند. اما چندی است که بدون نیاز به کد بیمه می‌توانید برای استعلام سوابق بیمه با کد ملی خود اقدام کنید. برای این کار می‌توانید به سامانه طراحی شده برای این موضوع به سایت تامین اجتماعی سر بزنید و یا به راحتی این کار را از طریق اپلیکیشن «کارپرداز» بر روی گوشی‌های اندرویدی انجام دهید.

کارپرداز مستقیما می‌تواند شما را به استعلام سوابق بیمه‌تان متصل کند. برای این کار پس از نصب این اپلیکیشن به راحتی در صفحه اصلی آن به قسمت «سوابق بیمه» بروید.

برای دانلود مستقیم برنامه کارپرداز اینجا کلیک کنید.

برای استعلام سوابق بیمه‌تان لازم است کدملی و گذرواژه‌تان را وارد کنید. برای دریافت گذرواژه در اولین ورودتان به قسمت ثبت نام بروید. در آنجا پس از وارد کردن کد ملی و شماره موبایلتان، گذرواژه را به صورت یک پیامک دریافت خواهید کرد و از طریق گذرواژه و کد ملی‌تان می‌توانید هر زمان که خواستید سوابق بیمه‌تان را استعلام کنید.

تمامی خدمات دولت الکترونیک در برنامه کارپرداز

با استفاده از اپلیکیشن کارپرداز علاوه بر استعلام سابقه بیمه تامین اجتماعی، میتوانید از دیگر امکانات ویژه این برنامه بطور همزمان بهره مند شوید. برنامه کارپرداز تقریبا تمام خدمات ارائه شده توسط دولت الکترونیک را در خود جای داده است، قابلیت هایی مانند:

· استعلام قیمت گوشی همراه

· استعلام قیمت سیم کارت

· استعلام و پرداخت خلافی خودرو

· ثبت نام آزمون استخدام بخش خصوصی

· استعلام سهام عدالت

· رجیستر گوشی

· استعلام ممنوع الخروجی

· استعلام مرسولات پستی

· خرید طرح ترافیک

· استعلام کد ملی

· نقشه مراکز معاینه فنی

· نوبت دهی معاینه فنی

· استعلام معاینه فنی

· استعلام قیمت ارز و طلا

· خرید بسته های اینترنتی

· پرداخت قبض

· زلزله نگار

· شارژ سیم کارت همراه اول / ایرانسل/ رایتل

· اطلاع از پیش فروش ویژه ایران خودرو

· مشاوره آنلاین

برای اطلاع از آخرین اخبار سازمان تامین اجتماعی، سهام عدالت، آزمونهای استخدامی، واریز یارانه و ... می توانید به سایت کارپرداز به آدرس https://kaarpardaz.com/ مراجعه نمایید.

2121

کد خبر 1276044

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۸۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟

برای خرید اموال متروکه از اموال تملیکی باید براساس شیوه‌نامه‌ای که در سال ۱۳۹۸ منتشر شده است اقدام شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، براساس ماده 404 شیوه‌نامه جامع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور، در مواردی که کالای متروکه غیر دولتی با صاحب کالا تهاتر نگردیده و به فروش رسیده باشد، در صورت مراجعه صاحب کالا یا نماینده قانونی وی (با وکالت خاص مربوط به پرونده حاصل فروش) برای دریافت حاصلفروش مدیر استان می‌بایست به شرح زیر اقدام نماید:

1. اخذ درخواست کتبی از صاحب کالا یا نماینده قانونی وی مبنی بر مطالبه ،حاصلفروش اخذ اصل با وکالتنامه برابر اصل شده اخذ تصویر پشت روی کارت ملی پس از مشاهده و تطبیق با اصل کارت اخذ تصویر شناسنامه پس از مشاهده و تطبیق با اصل شناسنامه
2. بررسی و حصول اطمینان از وجود باقیمانده حاصلفروش پس از کسر 10 درصد کارمزد سازمان و هزینه‌های موضوع ماده ٣٤ قانون

3. استعلام نام صاحب کالا از گمرک و احراز هویت توسط سازمان در صورت مراجعه نماینده قانونی صاحب کالا، بررسی اصالت و تاریخ اعتبار وکالتنامه و احراز هویت وی

4. استعلام هزینه های پرداختی توسط صاحب مال اعم از هزینه های حمل زمینی، دریایی و هوایی ، حقوق و عوارض گمرکی، هزینه های نگهداری کالا انبارداری و...) از مراجع ذیربط در صورت ادعای صاحب کالا مبنی بر پرداخت هر یک از هزینه های مذکور

5. استعلام حواله ترخیصیه از شرکت حمل و نقل در صورت ارائه حواله مذکور از سوی صاحب کالا استعلام اصالت آن از مرجع ذیربط)
6. ارسال درخواست صاحب کالا و اصل پرونده مربوطه به همراه همه مستندات مراحل فوق الذکر به مدیریت جمع آوری و نگهداری اموال منقول

اقدامات مدیریتهای ستادی

بررسی و رفع نواقص احتمالی مدارک ارسالی توسط مدیریت جمع آوری و نگهداری اموال منقول و ارائه آن به معاون بهره برداری و فروش اموال منقول جهت تأیید و ارسال به معاونت توسعه مدیریت و منابعصدور دستور توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع به مدیریت امور مالی مبنی بر پرداخت حاصلفروشپرداخت حاصلفروش به صاحب کالا یا نماینده قانونی وی توسط مدیریت امور مالی پس از بررسی و تأیید نهایی مدارک و مستندات مربوطه حداکثر به مدت یک هفته

متن کامل شیوه‌نامه جامع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی را در اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهدی قمصریان: صندوق تامین در ۸ سال ۲۱.۵ همت خسارت پرداخت و از حبس حدود ۶۰هزار نفر جلوگیری کرده است
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • اگر این سردرد‌ها را دارید حتما به پزشک مراجعه کنید
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی